Szinte biztosan elmarad az Apple márciusi médiaeseménye

HusztiD 2020.03.13. 09:55 Apple 1 db 189

apple-park-drone-june-2018-2

Eddig arról szóltak a pletykák, hogy az Apple március végén rendezi meg az idei év első médiaeseményét. A korábbi értesülések szerint ekkor mutatták volna be az iPhone 9 / SE 2-t, ami április elején került volna a boltok polcaira. Most azonban másról számolt be a Cult of Mac csapata.

Mint tudjuk, világszerte korlátozások vannak, s ez eljutott az Apple városába is, hiszen ott is minden médiaeseményt el kell marasztalni. Az aktuális szabályozások szerint leghamarabb április elsején lehet bármilyen rendezvényt megszervezni. Bár ez a dátum erősen feltételes, mivel ha tovább súlyosodik a helyzet, akkor nyilván hosszabbítani fognak rajta, amivel tovább tolhatják ezt az egészet.

Elviekben még a szabályozás előtt megszületett az almásoknál, hogy törlik a márciusi médiaeseményt, amit az Apple Park-ban rendeztek volna meg. Hogy helyette mikor lesz megtartva az event, arról egyelőre nem tudni, de jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy emiatt csúszni fog az új készülék piacra dobásával az Apple. Ha továbbra sem javulnak a dolgok, akkor mi azt sem tartanánk kizártnak, hogy csak valamikor a nyár folyamán adnák ki az új készüléket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Geo - 2020.03.13. 15:14

    Amen!

Szólj hozzá Te is!