Tim Cook: immáron 1,5 milliárd aktív iOS készülék van a piacon

HusztiD 2020.01.30. 13:55 Apple, iPhone, Tim Cook 0 db 283

Apple_Keynote-Event_Tim-Cook_091019-780x503

Nem olyan rég számoltunk be arról, hogy mennyire kimagaslóan teljesített az Apple a 2020 Q1-es időszakban, most azonban a CEO által megosztott adatokra figyelünk. Tim elmondása alapján immáron 1,5 milliárd aktív iOS készülék van a használatban.

Sajnos a vezető azt nem osztotta meg, hogy milyen megoszlások vannak az iPhone és az iPad tábor között, de biztosra vehetjük, hogy ezek nagy részét az iPhone teszi ki. Ami viszont érdekesebb, hogy 70 százalékos az iOS 13 megoszlása, ha az összes kiadott iPhone modellt nézzük. Amennyiben ezt az elmúlt négy évben kiadott készülékekre szűkítjük, akkor ott már 77 százalékos arányokat kapunk. Ha az iPadOS 13-at nézzük, akkor ott a tabletek 57 százaléka futtatja a legutóbbi operációs rendszer valamely verzióját, viszont az utóbbi négy évben kiadott tabletek között már 79 százalékos az arány.

ios13

Egyébként nem olyan régen arról is beszámoltunk, hogy ha minden jól megy, akkor még idén gazdára találhat a kétmilliárdodik iPhone, azonban a jelenlegi számokból úgy néz ki, hogy ez minden bizonnyal meg is történik az elkövetkezendő hónapok folyamán.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!