Egyelőre csak fekete színben lesz elérhető a Powerbeats Pro

HusztiD 2019.04.30. 13:55 Egyéb 0 db 205

Powerbeats-Pro

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett április elején a hír, mely alapján az Apple, vagyis a Beats, hamarosan kiadja a legújabb vezeték nélküli fülesét, a Powerbeats Prót. Mint ekkor kiderült, a sportos AirPods alternatíva májusban lesz elérhető és 250 dollárba fog kerülni.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján egyelőre csak fekete színben lesz megvásárolható a füles. Mikor bemutatták az új kiegészítőt, akkor összesen 4 színt prezentáltak. Elviekben a maradék három szín valamikor később, a nyár folyamán lesz elérhető. Hogy miért került erre a döntésre sor, arról hivatalosan nem tudni, de egyes feltételezések alapján a fekete a legnépszerűbb kiadás, így az Apple megpróbálja első körben ezeket kipörgetni.

Május 3-tól lesz előrendelhető a füles, míg 10-től megvásárolható. Első körben egyébként 20 országban válik elérhetővé a Powerbeats Pro, s az elkövetkezendő hónapok folyamán pedig egyre több helyen fog debütálni. Sajnos mi, magyarok nem leszünk ott az első körös országok közt, így mire nálunk is megjelenik, már lehet több szín közül választhatunk.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!