Egyre többet adományoz jótékony célra az Apple

HusztiD 2019.01.22. 09:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 175

apple-volunteering

Az Apple a tegnapi nap folyamán emlékezett meg Martin Luther Kingről, s ennek kapcsán pár apróbb információt is megosztottak a nagyközönséggel. Tudtuk eddig, hogy az almások szeretnek adományozni, azonban a mostani, hivatalos információk alapján kiderült, hogy évről évre egyre nagyobb mértékben jótékonykodnak.

Az almások nyolc évvel ezelőtt indították útjára az úgynevezett Giving programjukat, melynek berkein belül eddig több, mint 365 millió dollárt adományoztak különféle nonprofit szervezeteknek. A program berkein belül számos Apple alkalmazott vett részt, kik folyamatosan jótékonykodtak.

A hivatalos információk szerint az Apple tavaly nagyon sokat adományozott, ugyanis 2018-ban 125 milliót különítettek el költségvetéseikből a nonprofit szervezetek részére. Mi több, ha az alkalmazottakat nézzük, akkor ők összesen 250 ezer óránál is többet tevékenykedtek, s segítettek másokon a nemes cél érdekében.

A kaliforniaiak ugyan nem neveztek meg szervezeteket, de kiderült, hogy Kínában szintén otthagyták a lábnyomukat, ugyanis az előző évben 32 jótékonysági szervezetnek adományoztak. Végül kiemelték, hogy az Írországban lévő főhadiszálláson az alkalmazottak számos emberen segítettek azzal, hogy a helyi iskolákban különböző programozásra, rajzolásra, zenélésre és fotózásra irányuló képzéseket tartottak.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!