Három idei reklámjával is nyert az Apple

HusztiD 2018.12.21. 15:55 Apple, Videók 0 db 151

C63AA239-C61B-4F18-9C68-9CFF1AF9D52E

Számos nagyszerű videót adott ki az idei évben az Apple, azonban az Adweek, így az idei év vége előtt elérhetővé tette saját listáját, melyben a 2018-as év legjobb videóit, reklámjait szedték össze. Az Apple ezúttal egyáltalán nem panaszkodhat, ugyanis összesen három helyet sikerült befogniuk a szakértők szerint.

A tizenkilencedik helyen az Unlock című reklámot találhatjuk meg, mely pont az iPhone X-ben debütált Face ID nagyszerűségére hívja fel a figyelmet. Lényegében ez volt az almások első olyan reklámja, melyben az új azonosítási eljárásra hívták fel a figyelmet.

A kilencedik helyen a szűk egy hónapja kiadott karácsonyi kisfilmet tekinthetjük meg. Mit is mondhatnánk? Az Apple kissé elrugaszkodott a korábbi karácsonyi reklámjaitól, s ezúttal egy Pixar-szerű kisfilmet alkotott meg, mely egyből belopta magát a felhasználók szívébe.

A második helyen a Welcome Home címre keresztelt kisfilm kapott helyet, melyet Spike Jonze rendezett. Kicsit eltér az almások többi videójától a mostani, hiszen a megszokottnál hosszabbra sikerült, illetve a HomePod nagyszerűségére hívja fel a figyelmet.

Ha választanotok kellene, akkor ti számotokra melyek voltak az idei év legkiemelkedőbb reklámjai, kisfilmjei?

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!