Erőteljesebb marketingbe kezd az Apple, hogy növelje az iPhone Xr és Xs eladásokat

HusztiD 2018.12.06. 15:55 Apple, iPhone 0 db 294

iphonexr

Az Apple nagy reményekkel dobta piacra az iPhone Xs és Xr modelleket, hiszen ezúttal nem csak egy csúcsmodellt mutatott be, hanem egy valamivel olcsóbb alternatívát egyaránt. Ebből kifolyólag várható volt a siker, azonban az utóbbi hetekben folyamatosan arról számolnak be a források, hogy kevésbé sem pörögnek úgy az eladások, ahogyan az almások szeretnék.

A Bloomberg értesülései szerint a kaliforniaiak emiatt új stratégiát váltanak, hiszen a marketingeseiket most az iPhone Xr eladásainak növelésére állították rá. Mint tudjuk, kint 750 dollártól indul a telefon, azonban most a napokban elindult egy olyan programjuk Amerikában, hogy ha beváltjuk használt iPhone készülékünket, akkor 450 dollárért hozható ki az LCD-s modell.

Érdemes az alábbi képre is vetni egy pillantást, hiszen azon szintén jól kivehető, hogy eddig milyen kifejezésekkel illették a telefont, s most, a megjelenést követően hetekkel milyen újabbakkal.

iphone-xr-homepage

Hogy az új marketinges húzásoknak köszönhetően miképp alakulnak az eladások, az egyelőre kérdéses, viszont jelenleg úgy tűnik, hogy az Apple-t is zavarja a csökkenő forgalom, s mindent megpróbál elkövetni, hogy növeljék eladásaikat.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!