Percek alatt elkapkodták előrendelésben az új iPhone Xs Maxot

HusztiD 2018.09.17. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 575

iphonexsff

Az Apple nem váratott magára sokat az új iPhone modelljeivel, ugyanis az Xs családra előző hét péntektől lehet előrendelni az első körös országokban, s ezen ország lakói már most pénteken, azaz 21-én kaparinthatják meg az új üdvöskéiket. Ilyenkor minden évben elmondhatjuk, hogy szinte azonnal elkapkodják a csúcsmodelleket a felhasználók, azonban kicsikét most mást mutat a mellékelt példa.

Egyelőre az iPhone Xs és Xs Maxra lehet előrendelni, az Xr még egy kicsit várat magára. Az előrendelést követően kis túlzással, de októberre módosultak az iPhone Xs és Xs Max modelleknél a szeptember 21-i megjelenések, s jelenleg 1-2 hetes szállítási határidőt vállal az Apple. Korábbi szokásokhoz képest ez jó hírnek számít mindez, hiszen az elmúlt években nem egy olyan eset  volt, ahol 5-6 hetet kellett várakozniuk a vásárlóknak.

Természetesen ezen adatokból nem sok mindenre lehet következtetni, ugyanis nem tudni, hogy az Apple mekkora készlettel indul a rajtnak, illetve hány millió telefont rendeltek eddig elő az emberek. Tavaly például azért kellett hosszas heteket várni az iPhone X-re, mert gondok akadtak az OLED kijelzők legyártásával, de mostanra már elhárultak ezen problémák (jelenleg pont az LCD kijelzőkkel küzd az Apple, azért is csúszik az iPhone Xr). Ebből kiindulva nehéz megmondani, hogy mekkora érdeklődés mutatkozik az új modellek iránt.

Hamarosan véget ér szeptember, utána egy hónap múlva pedig megejti a 2018 Q4-es pénzügyi konferenciáját a vállalat, amiből nagyjából kiderül, hogy hogyan taroltak az új csúcsmodellek, úgyhogy addig mindenféleképpen legyünk türelemmel.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!