Az Apple kiadta az iOS 12 tizenegyedik, illetve macOS Mojave és a tvOS 12 kilencedik bétáját

HusztiD 2018.08.28. 09:55 iOS, macOS, tvOS 0 db 320

public-beta

Tegnap este folyamán az iOS 12 tizenegyedik, valamint macOS Mojave és a tvOS 12 kilencedik bétáját tették elérhetővé az almások. A jelenlegi kiadások természetesen csak a fejlesztők számára érhetőek el, jó hír viszont, hogy az iOS 12 kilencedik bétája immáron a publikum számára is elérhető, s nem kell rá napokat várni, mint eddig. További érdekesség, hogy eddig ennyi bétát nem adott ki az Apple, mint ebben az évben, ugyanis a tavalyi évi iOS 11 is csak 10 béta született.

Ahogyan az utóbbi hetekben megszokhattuk, az iOS 12 kapott némi újdonságot. Az Apple egy héttel ezelőtt adta ki a kilencedik, majd a tizedik kiadásokat, azonban napok elteltével most itt az egyel újabb verzió. Ezúttal csupán kisebb változásokra számíthatunk az Apple mobil operációs rendszerét illetően, így a pontos változásokról érdemes az alábbi videókat megnézni, ahol összeszedték eme apróságokat.

A macOS Mojave és a tvOS 12 kilencedik bétájáról sajnos egyelőre nem sok információt mellékelt az Apple, így ezen rendszereknél inkább az apróbb hibajavításokra és a teljesítménynövelésre gyúrtak rá az almások.

A legújabb főrendszerek végfelhasználói változatai szeptember közepére várhatóak. Jó hír, hogy addig bárkinek lehetősége van telepítenie a bétákat abban az esetben, ha türelmetlen lenne. Nem olyan régen leírtuk, hogy hogyan telepíthetitek az iOS 12 bétáját, illetve azt is, hogyha meguntátok volna, akkor hogyan rakhattok vissza egy aktuális iOS 11 verziót.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!