Teslától tért vissza az Apple egyik korábbi nagyágyúja

HusztiD 2018.08.15. 13:55 Apple, Apple Car 0 db 156

tesla-doug-field-apple

Doug Field anno 2013. folyamán hagyta ott az Apple-t a Tesláért, azonban a Daring Fireball legutóbbi beszámolója szerint most újra visszatér a korábbi vezető. Öt év kihagyás után Doug ismételten a korábbi munkatársával, a jól ismert Bob Mansfielddel fog együtt dolgozni.

Az Apple ugyan megerősítette, hogy Doug visszatért, de arra már nem adtak választ, hogy milyen pozíciót fog betölteni. Az oldal információi szerint Doug a Project Titan csapatát fogja erősíteni, s egyenesen Bob Mansfieldnek fog beszámolni munkásságáról. A két vezető egyébként nagyon jól ismeri egymást, ugyanis korábban a Mac hardvereket illetően dolgoztak együtt.

Doug a Teslánál töltött évei alatt igen sok sikert ért el, hiszen többek között ő felelt a Model 3 autók gyártásáért. Hogy végül miért hagyta ott a Teslát, s vett 180 fokos fordulatot a vezető, arról egyelőre nincs hír. Mindenesetre reméljük, hogy Doug által újabb hasznos munkaerőre tett szert az Apple, s hamarosan mi is láthatunk valamilyen kézzel fogható terméket a már jó pár éve tartó fejlesztésekről.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!