Nem minden USB C adapter lesz alkalmas az új iPhone modellek számára

HusztiD 2018.07.26. 15:55 Egyéb, iPhone 0 db 345

apple-18-w-charger

Nem olyan régen számoltunk be arról, hogy erősen limitált lesz az a bizonyos 18W-os USB C adapter, hiszen a korábbi pletykák szerint kizárólag az új iPhone modellekhez fog járni, s egyelőre külön nem lesznek megvásárolhatóak – legalábbis nem a hivatalos Apple által  gyártott kiegészítők. Most viszont újabb infók láttak napvilágot a japán Macotakara-nak köszönhetően.

Az oldal beszámolója szerint bajban lehetnek azok, kik nem az eredeti adaptert használják. Lesznek a piacon harmadik féltől származó 18W-os adapterek, de ezek közül, amelyik nem rendelkezik USB C hitelesítési standarddal, azok nem fogják tudni, csak 2,5W-tal tölteni a telefont. Ez pedig hatalmas visszaesés lesz a 18W-hoz képest, hiszen mondhatni ugyanott leszünk, ahol a part szakad, hisz a jelenlegi modellekhez mellékelt adapter is 5W-ra képes.

Amennyiben igazak az infók, akkor érdemes lesz arra figyelni, hogy mindenféleképpen hitelesített adaptert vásároljunk a telefonunkhoz, különben mit sem érünk majd vele.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!