Meglepő mennyiségű eladatlan iPhone X állománya van az Apple-nek

HusztiD 2018.07.17. 11:56 iPhone, Pletykák 2 hozzászólás 837

iPhone-X-or-iPhone-10-camera

Az Apple tavaly szeptemberben mutatta be az iPhone X-et, amit végül két hónappal később, novemberben dobott piacra. Az eddigi beszámolókból megtudhattuk, hogy az első hónapokban nagyon jól fogyott az almások csúcsmodellje, de utána valamelyest visszacsappant a telefon iránt a kereslet – ettől függetlenül továbbra is bestseller maradt nagyjából áprilisig.

A Digitimes legújabb beszámolója viszont nagyon érdekes. Ha hitelesek a forrás információi, akkor az Apple-nek közel háromszor annyi eladatlan iPhone X van raktáron, mint amennyit eddig eladott. Sajnos arra nem tértek ki, hogy összesen hány darabot passzoltak el eddig a csúcsmodellből, mint ahogyan arra sem, hogy szám szerint mennyi a raktáron porosodó készülék. Elviekben házon belül az is felvetődött, hogy ilyen sok telefonnál inkább lehet újrahasznosít bizonyos komponenseket az Apple a 2018-as modellekhez.

Ne feledjük, a Digitimes sokszor közöl le kétes információkat, így azt nem tudni, hogy a mostani híreknek mennyi a valóságalapja.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Joci - 2018.07.17. 16:51

    Hát ez nagyon durva hír ha igaz…. Az minimum több millió készüléket jelent…..Én vevő vagyok egyre ha òcsòé (mondjuk féláron) megszámítják Tim bácsiék ;-)

  2. Sebők István - 2018.07.18. 15:44

    Azt a fogalmat nem ismeri timbácsika!

Szólj hozzá Te is!