Geekbench által szivárgott ki a 2018-as iPhone modellek specifikációja?

HusztiD 2018.07.03. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 534

idropnews_2018-iphonexplus_5

A Geekbench-et talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen kategóriáján belül ez a legelterjedtebb benchmark applikáció. Lassan elmondhatjuk, hogy minden aktuális évi iPhone bemutató előtt az oldalon felbukkannak olyan állítólagos tesztek, melyek alapján kiszivárogtak a még be nem jelentett telefonok teljesítményei és egyben specifikációi.

Ezúttal a Consomac számolt be arról, hogy tudja az egyik 2018-as telefon specifikációját. A jelenlegi modell iPhone 11,2 kódnéven fut, amiben egy D321AP alaplap van, míg az iPhone X-ben egy A221AP. Egyelőre azt nem tudni, hogy ez pontosan melyik modell lehet. Egyesek szerint ez lehet az LCD kijelzős telefon specifikációja, de mások azt sem tartják kizártnak, hogy ez az 5,8 colos OLED kijelzős telefoné lesz.

Az alább látható képen a jelenlegi csúcsmodell, az iPhone X és az állítólagos iPhone 11,2 látható. Amennyiben hitelesek a mostani számok, akkor elmondhatjuk, hogy nagyjából 10 százalékos sebességnövekedésre számíthatunk. Ami viszont nagyon érdekes, hogy az Apple ezúttal 4 GB RAM-ot pakolhat a telefonba, ami ugyan nem nagy előrelépés, de sokkal jobb, mint az iPhone X-ben rejtőző 3 GB, ami sokszor kevésnek ígérkezik.

image

A jelenlegi infókat és szivárgást érdemes kellő óvatossággal kezelni. Egyelőre semmi sem igazolja, hogy legális lenne a forrás. Hogy az A12-es chip valóban csak 10 százalékkal lesz-e gyorsabb vagy sem, azt sem tudni még, de feltehetően az Apple inkább másra fekteti a hangsúlyt, mint ahogyan tette azt az elmúlt években az A10 Fusion és az A11 Bionic kapcsán. Ne feledjük, szeptember folyamán mindenre fény derül!

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!