Mindent az egyben streamszolgáltatáson dolgozik az Apple

HusztiD 2018.07.03. 13:55 Apple, Apple Music 0 db 88

tvapp-800x469

Az Apple elsőnek három évvel ezelőtt lépett be a stream szolgáltatók világába, mikor elindították az Apple Music-ot. Egy jó ideje folyamatosan olvashatunk arról, hogy a következő év folyamán több sorozatot kíván bemutatni az almás vállalat, így ennek kapcsán egy új szolgáltatást indítanak.

Az Information beszámolója szerint az Apple 2019-ben egy új streaming csomagot mutat be, így immáron nem csak egy mezei Apple Music-ra fizethetünk elő, hanem mellé TV és Apple News szolgáltatásokra egyaránt. Ugyan konkrét információkat egyelőre nem tudni a részletekről, de ha abból indulunk ki, akkor jelenleg 9,99 dollárért kínálják az almások az Apple Music szolgáltatást. Ergo a három az egyben csomag valamivel drágább lesz, de pontos árakat egyelőre nem tudni.

Egyébként az Apple Music marad a régi, míg a TV szekciónál az Apple saját sorozatait streamelhetjük majd – arról jelenleg nincsenek hírek, hogy más kontentek is elérhetőek lesznek-e, vagy sem. Végül az Apple News-on belül a Texture szolgáltatásra lehet előfizetni, amely több, mint 200 digitális magazint rejt magában, mint a Time, Forbes, Billboard, National Geographic, Rolling Stone vagy a Vogue.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!