Ismert YouTube-ossal erősíti az önvezető autós csapatát az Apple

HusztiD 2018.06.28. 15:55 Apple, Apple Car 0 db 80

mark-rober

Ha viszonylag sok tudományos YouTube csatornát követtek, akkor nagy valószínűséggel ismerős lehet számotokra Mark Rober neve, aki különféle, de leginkább őrült videóival lopja be magát az emberek szívébe. Nos, a Variety egyik legutóbbi beszámolója szerint az Apple és az ismert videós szorosan együttműködik az önvezetésre képes rendszerek kapcsán.

A beszámoló szerint a két fél egy VR képes projekten dolgozik együtt, mely az önvezetésre képes autókhoz köthető. Ugyan sok érdemi információ nem látott napvilágot, de az értesülések alapján Mark és az Apple egy olyan eljárást próbálnak megalkotni, ami által a jövőben megvalósítható a valóbeli vezető nélküli utazás. Mi több, egy olyan VR-os megoldást kívánnak bevezetni, amivel a volán mögött ülő személy utazás közben kihasználná a VR-ban rejlő lehetőségeket.

Érdekesen hangzik, s kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz mindebből. Egy viszont biztos, az Apple önvezető rendszerére még nagyon sokat kell várnunk, ugyanis az elmúlt évek folyamán nem egy ezzel kapcsolatosa hírünk volt. Hogy mikor lesz ezekből bármilyen kézzel fogható termék, vagy szolgáltatás, azt egyelőre nem tudjuk.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!