Újabb nagyágyúval erősíti Project Titan csapatát az Apple

HusztiD 2018.06.18. 15:55 Apple Car 0 db 150

700-hq

Mondhatjuk, hogy folyamatosan olvashatunk híreket arról, hogy az Apple egy önvezetésre képes szoftvert tervez bemutatni, melyet a nagyobb autógyártók licencelhetnek. Ezzel ellentétben ott van a Project Titan, melyről az utóbbi hónapok folyamán szinte semmilyen tényleges információt nem hallhattunk.

Mint tudjuk, a Project Titan kódnéven fut az almások saját, önvezetésre képes autós projektje, melyhez most a Google csapatától csatlakozott Jaime Waydo vezetőmérnök. Jaime egyenesen a Google a Waymo önvezetésre képes autók csapatából érkezett az Apple-höz, kit a riválisnál nagy tisztelet örvendett. Jelenleg nem sokat tudni az esetről, csupán annyit, hogy a mérnök immáron az almások fedélzetét erősíti.

Egyes feltevések úgy hiszik, hogy Jaime érkezése lehet a fordulópont a Project Titan kapcsán. Mások kicsit szkeptikusabbak, hiszen az Apple eleve későn fog belépni erre a piacra, így hatalmas lemaradásban lesznek a riválisaikhoz képest. Mindenesetre várjunk türelemmel, hiszen egy biztos, a Project Titant nem mostanában fogja leleplezni az Apple.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!