Hiába szárnyal az Apple, szakértők szerint hanyatlás következik

HusztiD 2018.06.08. 12:40 Apple 0 db 192

aapl

A Barclays, a Deutsche Bank és a Goldman Sachs egyike azon tucat elemzőcsapatnak, kik szerint hatalmas bajban lehet az Apple, hiszen a következő egy évben jelentősen csökken a vállalat részvényértéke. Hiába zárt jól az AAPL a hétfő esti WWDC ’18 konferencia után, mégis óvva intenek minden befektetőt.

Mint kedd reggel beszámoltunk, az AAPL értéke immáron 193 dollár fölé kúszott, amivel a vállalat 950 milliárd dolláros értékkel rendelkezik. Ennek ellenére a szakértők szerint vigyázni kell, ugyanis az elkövetkezendő 12 hónap folyamán erről a magas értékről nagyjából 160 dollárra eshet vissza az almások részvényértéke, ami 20 százalékos csökkenésnek tudható be a jelenlegi adatokhoz képest.

Természetesen nem mindenki látja ennyire borúsan a helyzetet, hiszen a Monness 235, a Merrill Lynch 225, míg a DA Davidson szakemberei 220 dollárra saccolják az AAPL értékét az elkövetkezendő egy évre. Ne feledjük, hogy ezek egyelőre csak elemzői latolgatások, s nagyon sokban függ majd a piac attól, hogy milyen új termékeket fog kedvenc vállalatunk bemutatni. Ha továbbra is sikerül lenyűgözni az embereket, akkor várhatóan növekedni fognak a számaik, viszont ha csappan a lelkesedés, akkor biztosan csökkenni fog, de hogy mennyivel, azt csak az idő fogja eldönteni.

Szerintetek mire számíthat az Apple az elkövetkezendő egy évben?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!