Olcsóbb HomePod alternatívát adhat ki Beats márkajelzéssel az Apple

HusztiD 2018.05.24. 13:55 HomePod, Pletykák 0 db 224

applehomepod

Az Apple egy évvel ezelőtt, a 2017-es WWDC konferencián mutatta be első okoshangszóróját, mely csak az idei év legelején került kereskedelmi forgalomba az első körös országokban. Pontos eladásokat nem tudni a fogadtatásáról, de az elemzők szerint a várakozásokhoz képest alul teljesítette magát az Apple a drága árszabása miatt.

Talán nem csoda, hiszen 349 dollárba kerül egy HomePod, ami a riválisaihoz képest drágának számít. Egy ideje olvashatunk arról is, hogy egy olcsóbb alternatívával állhatnak elő az almások, azonban most a MediaTek-től, vagyis az Apple egyik partnerétől szivárogtak ki megerősítő információk, melyek alapján ők szállítják le az új chipeket a kaliforniaiak új hangszórójához.

Amennyiben hitelesek az információk, akkor az Apple egy új, 200 dolláros hangszórót szeretne piacra dobni Beats márkajelzéssel. Ezzel a lépéssel meghagynák magát a HomePod-ot, mellette pedig lenne egy olcsóbb Beats alternatíva. Arról sajnos nem érkezett semmilyen hír, hogy az mekkora lenne, vagy hogy milyen teljesítményre lenne képes.

Szerintetek jó ötlet lenne a HomePod mellé egy valamivel olcsóbb, Beats alternatíva?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!