Hamarosan inkognitó módot kaphat a YouTube alkalmazása

HusztiD 2018.05.24. 15:55 Egyéb 0 db 144

youtube_logo_redesign_1

Az elmúlt napok folyamán számoltunk be, hogy titkon frissült a YouTube hivatalos alkalmazása, ami mostantól fogva támogatja a HDR videókat. Most egy újabb érdekesség bukkant fel, hiszen az a hír járja, hogy hamarosan a videós alkalmazásban is bemutatkozik az inkognitó, vagyis a privát mód.

A Google javában teszteli az inkognitó módot a szolgáltatásához az Androidos YouTube apphoz. Az úgynevezett privát, vagy inkognitó funkciók egyáltalán nem idegenek a böngészők esetében, viszont videó-streamingelésnél annál inkább. A tesztelések jelenlegi állapota szerint ha bekapcsoljuk a módot, akkor az alkalmazás onnantól nem rögzíti az előzményeket mindaddig, míg ki nem kapcsoljuk, így nem fogja szinkronizálni a felhasználói fiókunkon belül az inkognitóban böngészett videókat.

Lényegében ugyanazt a célt szolgálja, mint a Safari esetében a privát mód. Mivel a Google még csak tesztelget, így nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik az új funkció, de feltehetően elsőnek az Androidos felhasználóknál debütál az újdonság.

Szerintetek jó ötlet, hogy a YouTube-on belül is kapunk egy hasonló funkciót, mint a böngészők esetében?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!