Az Apple kiadta az iOS 11.3.1-es frissítést

HusztiD 2018.04.25. 09:55 iOS 1 db 564

01_iOS_11.3_is_released

Tegnap este folyamán az Apple kiadta legújabb operációs rendszerét, az iOS 11.3.1-et. Mondhatni mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett az apróbb frissítés, mely csupán kevés felhasználó számára lesz mérvadó. Nem olyan régen figyelmesek lettek néhányan, hogy az olyan iPhone 8 modellek, ahol nem eredeti, tehát nem az Apple által gyártott kijelzőre történt a csere, ott bizony gondok akadnak a működéssel, hiszen a panel nem reagált megfelelően. Szerencsére nem kellett sokat várni, hiszen a kaliforniaiak kiadták rá a legújabb tapaszt, így most már azon felhasználók is nyugodtan használhatják a telefonjaikat, kiknél ez eddig gondot okozott.

A hivatalos közlemény szerint az alábbi hibajavítást tartalmazza az  iOS 11.3.1:

Az iOS 11.3.1 javítja az iPhone-ja vagy iPadje biztonságát, és megold egy problémát, amely miatt az érintéssel történő bevitel nem reagált néhány iPhone 8 eszközön, mivel ezek nem eredeti Apple-cserekijelzőkkel lettek javítva.

Megjegyzés: A nem eredeti cserekijelzők vizuális minősége gyengébb lehet, és elképzelhető, hogy ezek a kijelzők nem működnek megfelelően. Az Apple által minősített képernyőjavításokat megbízható szakemberek végzik, akik eredeti Apple-alkatrészeket használnak.

Frissítettetek? Mik az első tapasztalataitok az új rendszert illetően?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2018.04.25. 19:23

    Én már inkább az ios 12-t várom. Toldozzák foltozzák még ezt, de sok változást nem hoznak ezek az updatek érdemben. Nagyon elrontott lett sajnos ez a 11-es széria :-(

Szólj hozzá Te is!