Még idén érkezik egy olcsóbb HomePod, hogy felpörgesse eladásait az Apple

HusztiD 2018.04.19. 13:55 HomePod, Pletykák 0 db 154

Apple Home Pod (Review)

Pont az előző hét végén számoltunk be arról, hogy még az Apple számításait is alulmúlják a HomePod-ra irányuló keresletek, most viszont a China Times közölt le ehhez kapcsolódóan egy új, hasonló hírről. Nem elég, hogy csökkentették a berendeléseket az almások, az ázsiai forrás szerint még az idei év folyamán kiad egy olcsóbb alternatívát a vállalat.

Amennyiben igazak a mostani információk, akkor az 500 ezres tételről 200 ezerre csökkentette be az okoshangszórók berendelését az Apple. Ebből ugyan nem derül ki, hogy pontosan milyen fogadtatásban részesül jelenleg a termék, de egyáltalán nem nevezhető kevésnek az a 300 ezres kiesés. A beszámoló szerint az Apple-nek egyelőre nehéz a 349 dolláros HomePod-dal érvényesülnie egy olyan piacon, ahol 50 dollárért cserébe már egy Amazon Echo-t, vagy Google Home Mini-t vásárolhatnak a felhasználók.

Érdemes kétesen kezelni az alábbi infókat, de az a hír járja, hogy az almások egy új, kisebb HomePod-on dolgoznak, amivel pont az imént említett riválisokkal szállnának szembe. Pontos árazásról egyelőre nincs hír, de szinte biztosra vehetjük, hogy 50 dollárért nem lesz kis-testvér az Apple kínálatában, de azért jóval olcsóbb lehet, mint a jelenleg piacon lévő HomePod. Az okoshangszórók piacán jelenleg jól pörögnek az olcsóbb termékek, így az Apple sem akarja kihagyni ezt a kategóriát, hiszen itt tehetnek szert több potenciális vásárlóra és egyben Apple Music előfizetőre a jövőben.

Ha minden jól megy, akkor még az idei év folyamán bemutatásra kerül az új, valamivel kisebb és természetesen pénztárca-barátabb HomePod.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!