Megérkezett a legelső iPhone 8 RED unboxing videó

HusztiD 2018.04.11. 11:56 iPhone, Videók 0 db 536

maxresdefault

Pont tegnap számoltunk be, hogy az Apple kiadta az idei év eddigi legvagányabb telefonját. Ha visszaemlékszünk, akkor a kaliforniaiak tavaly ilyenkor tették elérhetővé az úgynevezett Product RED telefont kínálatukban, amiért annyira mégsem voltak elájulva a felhasználók az iPhone 7 fehér előlapja miatt.

Eltelt egy év, az iPhone 8 modellek pedig már egy fél éve piacon vannak, így az Apple ismételten úgy gondolta, hogy jó lenne valamivel felkavarni az állóvizet, így kiadták a RED nyolcas modelleket. Előző évhez képest tanultak hibáikból, s a különbség, hogy ezúttal nem fehér, hanem fekete előlapot rakott a telefonra a vállalat, így egy sokkal jobb és vagányabb megjelenést adott neki. Marleques Brownlee volt az első szerencsés YouTube-er, akinek lehetősége volt kicsomagolnia az új telefont, s azonnal összehasonlította a tavalyi modellel. Láthatjuk, hogy a fém és üveghátlap más és más hatást kelt, így a piros is egy kicsit másabb árnyalata tükröződik számunkra vissza.

Mit gondoltok? Aki tervezte egy iPhone 8 vásárlását, de még várt vele, annak remek ajánlat lehet a mostani, de aki inkább az idei évi telefonokra várna, annak még hat hónapot rá kell szánnia a várakozásra.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!