Idén bemutatásra kerülnek az első hajtogatható okostelefonok

HusztiD 2018.04.11. 13:55 Egyéb, Pletykák 1 db 393

huawei-foldable-smartphone

Az Apple kapcsán pont az elmúlt napokban merültek fel a hírek, hogy a vállalat a jövőben hajlított iPhone-t dobhat piacra, melyről Martin Hajek gyorsan elkészítette saját koncepcióját. A legutóbbi, Koreából származó hírek szerint pedig nem elképzelhetetlen, hogy az almások konkurens gyártói már idén bemutatják az úgynevezett hajtogatható telefonjaikat.

Elviekben ha minden jól megy, akkor idén pár gyártó leleplezheti az új irányvonalat kapó telefonjaikat, azonban megjelenésre leghamarabb csak a következő évre számíthatunk – persze akkor, ha minden rendben megy, ha nem, akkor esélyes, hogy tovább csúszhat. Pontos gyártót nem osztottak meg, hogy ki lehet az első, aki egy 180 fokosan hajlítható készüléket mutat be, de olyan ismertebb nevekre számíthatunk, mint a Samsung, Huawei, LG, Oppo, Lenovo vagy ZTE.

Jelenleg úgy tűnik, hogy ez lesz az új irányvonal a következő évekre. Hogy végül mennyire sikerül majd a nagyvállalatoknak ezt bevezetni, illetve a valóságban mennyire lesz szalonképes, az még a jövő zenéje.

Ti el tudtok képzelni egy hajtogatható okostelefont a mindennapi használatra?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Szekeres Zoltán - 2018.04.13. 14:24

    Nem tetszik

Szólj hozzá Te is!