Új dizájn mellett nagyobb kijelzővel érkezik a negyedik generációs Apple Watch

HusztiD 2018.03.28. 15:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 901

apple-watch-spring

Az utóbbi hetekben jóformán minden fontosabb Apple termékről olvashattunk valamilyen új információt, azonban a negyedik generációs okosóra nem volt közöttük. Ezúttal ismételten a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo osztott meg néhány információt azzal kapcsolatosan, hogy voltaképp mire számíthatunk.

Az elemző szerint az Apple továbbra is marad a 38 és 42 mm-es kiadásoknál, azonban új küllemet kap az óra. Egészen pontos, apróbb részletekbe ugyan nem ment bele, de az egyik várható dizájnbéli újdonság a csökkentett káva lesz, így akár 15 százalékkal nagyobb kijelzőt kaphatnak az új órák. Ergo közel széltől szélig terjedő kijelzővel támadhatnak itt is az almások.

Ezen felül Kuo úgy hiszi, hogy valamelyest jobb lesz az Apple Watch üzemideje, valamint a mérnökök új szenzorokat egyaránt belepakolnak. Sajnos a szakértő itt sem osztotta meg, hogy milyen új érzékelőket kaphat az óra, de egy ideje felmerült a hír, mely szerint az EKG mérés lehet a következő nagy dobás, így nem kizárt, hogy ehhez kapcsolódóan lesznek benne új szenzorok.

Természetesen az Apple Watch S4 bejelentése idén szeptemberre várható, akárcsak az új iPhone modelleké.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!