Jelentős növekedés vár idén a MacBook eladásokra

HusztiD 2018.03.21. 09:55 iPad, iPhone, Mac 0 db 191

15-inch-macbook-pro-touch-bar

A KGI jól ismert elemzője, Ming-Chi Kuo szerint 2018. folyamán a Mac eladások fognak a leginkább növekedni. A szakember számításai alapján az Apple laptop eladásaira 13-16 százalékos növekedés vár éves szinten, miközben az iPad-re csupán 7-10 százalék, míg az iPhone-ra maximum 6 százalék.

Nem ez az első, hogy hallatott magáról Kuo, hiszen nem olyan rég elmondta, hogy az Apple egy új MacBook Air modellel támad, amit 8-900 dollárért árulnak majd. Többek között emiatt is hiszi azt az elemző, hogy jelentős növekedés vár idén a Mac eladásokra. Illetve azt se felejtsük el, hogy ezen felül érkezhetnek még új Mac termékek az idei év második felében, ami szintén megemeli az Apple eladásait.

Végül ha azt nézzük, akkor az utóbbi évek folyamán szinte mindig egységesek voltak a Mac eladásai a kaliforniaiaknak, így ha valóban egy olcsóbb termékkel állnak elő, akkor várhatóan megemelkednek majd az eladások.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!