Kitalálnád miért állt sorba 11 ezer ember egy Apple egyik viszonteladójánál?

HusztiD 2018.03.06. 13:55 Egyéb 0 db 942

facebook-iphone-sale

Szerinted milyen akciót kell ahhoz egy boltnak hirdetnie, hogy több, mint 11 ezer ember jelenjen meg ennek apropóján? Kitalálnád? Egy malajziai Apple viszonteladó, a Switch egy kihagyhatatlan akciót hirdetett a tavaszi készletkisöprésük miatt, azonban minden várakozást felülmúlt az, mi fogadta őket.

A Verge beszámolója szerint az APR-nek annyira sikerült bepromóznia a készletkisöprő akcióját, hogy 11 ezernél is több ember jelent meg. A hirdetésük alapján szinte potom áron kínáltak mindent, hiszen egy iPhone 5s-t például 50, egy MacBook Air-t 128, míg egy iMac-et 255 dollárba átszámított áron sikerült elpasszolniuk. Természetesen azért voltak ennyire kedvezményes áron a készülékek, mivel korábban demo termékekként volt a boltban kiállítva.

A boltot annyira meglepte a nagy érdeklődés, hogy hamar kiadtak egy közleményt, melyben köszönik a nagy érdeklődést, de sajnos idő előtt sikerült kifogyniuk a készletből. A rendelkezésre álló infók alapján csupán 200 akciós terméke volt a boltnak, így talán többet értek volna, ha online hirdetik meg.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!