Elviekben napokon belül érkezik az iOS 11.3 végfelhasználói kiadása

HusztiD 2018.02.26. 11:56 iOS, Pletykák 0 db 1 824

ios-11-3

Az Apple elsőnek január folyamán adta ki az iOS 11.3 legelső bétáját. A legutóbbi, tehát a harmadik béta megérkezéséig sem kellett sokat várniuk a fejlesztőknek, ugyanis ezt egy héttel ezelőtt tették elérhetővé az almások. Most viszont úgy tűnik, hogy nyakunkon a végfelhasználói kiadás az Apple egyik partnere szerint.

Aki zenél, vagy aki már vásárolt third-party mikrofont a telefonjához, annak minden bizonnyal ismerős lesz a Shure neve, kik talán az egyik legjobb minőségű termékeket gyártják. A napok folyamán Twitteren egy felhasználó problémára panaszkodott, melyre a gyártó annyit válaszolt, hogy tudnak róla, azonban a következő (vagyis most már ezen a) héten érkező iOS 11.3 megoldja a fennálló problémát.

Nyilván nem tudni, hogy mennyire legális a Shure forrása. Ha abból indulunk ki, akkor egy méltán népszerű gyártóról beszélünk, az Apple pedig minden bizonnyal megosztotta partnereivel, hogy mikor érkezik a végleges kiadás. Úgy tűnik, hogy a Shure madarai csicsergős kedvükben voltak, így bízzunk benne, hogy valóban ezen a héten érkezik az iOS 11.3.

UPDATE: A Shure időközben törölte a tweet-et, biztosan rájuk szólt Tim és csapata.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!