Az Apple újra javította a számológépes bugot az iOS 11.3-ban

HusztiD 2018.02.26. 15:55 iOS 0 db 617

ios-11-calculator

Amikor megjelent az iOS 11, akkor felhasználók sorra fedeztek fel benne érdekesebbnél érdekesebb hibákat. Az egyik ilyen az alapértelmezett számológép applikációnál jelentkezett, hiszen ha gyorsan írtunk, akkor a lassú animációknak köszönhetően a szoftver nem fogadta be megfelelően a parancsokat.

Erre az igen kellemetlen problémára akkor jöttek rá, amikor gyorsan beírták egymás után az 1+2+3-at, hiszen ekkor a kalkulátor végeredménynek nem 6-ot, hanem 24-et adott ki. A gyors pötyögés és a lassú animáció miatt a szoftver úgy érzékelte, mintha 1+23-at ütöttünk volna be. Ezt a hibát ugyan javította az Apple az iOS 11.2-es kiadásában, azonban most újabb felfedezést tettek a szemfüles fejlesztők.

A jelenlegi végfelhasználói kiadásokban korrigálták a hibát, azonban az animációtól elköszönhettünk. Az iOS 11.3 aktuális bétáiban viszont az Apple visszahozta az eredetileg bemutatott, lassúnak ható animációt, ám a jó hír, hogy ezúttal nem érzékel lassabban a rendszer, így ha továbbra is gyorsan pötyögünk, akkor az elviekben nem fog neki gondot okozni.

Kiesebb újítás ez ugyan, de reméljük, hogy az ilyenek által egyre stabilabb lesz az iOS, hiszen az utóbbi hónapokban mintha kezdene kiesni az irányítás az almások kezei közül.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!