Mit szólnál, ha ilyen lenne az Apple okosszemüvege? (koncepcióképek)

HusztiD 2018.02.16. 14:55 Apple, Egyéb 1 db 756

apple-glass-ar-glasses-idrop-news-x-martin-hajek-3

Az utóbbi hónapok folyamán nem egyszer merült fel az Apple okosszemüvegéről a hír, hiszen ha minden jól megy, akkor két éven belül már megérkezhet az első széria, valamint ahogyan megtudtuk, már készülnek hozzá az első lencsék. Ezúttal az iDrop News egyik jól ismert dizájnere, Martin Hajek álmodta meg, hogy szerinte milyen lesz az úgynevezett Apple Glass.

apple-glass-ar-glasses-idrop-news-x-martin-hajek-1

Marint elképzelései szerint a szemüveg kerete minőségi fémből lenne, s lényegében ez egy antennaként szolgálna. A szemüveg felső részénél található egy iPhone X-szerű kivágás, ahová az Apple mérnökei a kamerákat és a szenzorokat építené be. A szemüveget a kiterjesztett valóságra lehetne leginkább használni, hiszen mindenféle hasznos információt képes lenne megjeleníteni számunkra, valamint Sirit egyaránt elérhetnénk általa.

apple-glass-ar-glasses-idrop-news-x-martin-hajek-5

A termék ezek mellett bőrt használna másodlagos anyagként, amivel ismételten egy kicsit növelnék a prémiumérzetet. Végül Martin álmai szerint az okosszemüveget a már jól ismert vezeték nélküli eljárással, egy Qi töltőpad által tölthetnénk, hogy bírja az egész napos megpróbáltatásainkat.

apple-glass-ar-glasses-idrop-news-x-martin-hajek-6

Konkrétat egyelőre nem tudni, azonban a korábbi infók szerint leghamarabb 2019 vagy 2020 folyamán érkezhet az Apple Glass. Az eddigi pletykák alapján pedig hasonlóra számíthatunk, mint amelyről Martin most megosztotta velünk saját koncepcióit.

apple-glass-ar-glasses-idrop-news-x-martin-hajek-8

Ti mit szóltok, lecsapnátok egyre?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2018.02.17. 00:19

    Baró kis cucc. Bar ez is elvonja a figyelmet.

Szólj hozzá Te is!