Észbe kapott az Apple, ezentúl sokkal inkább a szoftvereik minőségére mennek rá

HusztiD 2018.02.13. 17:55 Apple, iOS, Kiemelt hírek 6 hozzászólás 530

Key Speakers At The Apple Worldwide Developers Conference (WWDC)

Az utóbbi hónapok folyamán nagyon sok kritika érte kedvenc vállalatunkat, ugyanis mióta kiadták az iOS 11-es rendszert, azóta sorra jönnek elő zavaró hibái. Ezek nagy részét ugyan javította az Apple, de jelenleg még mindig ott tartunk, hogy koránt sem tökéletes a rendszer.

Nem olyan régen beszámoltunk, hogy sokkal stabilabb lesz az iOS 12-es szoftver, hiszen kevesebb újdonságot terveznek bevezetni a kaliforniaiak. A Bloomberg egyik új beszámolója viszont arra hivatkozik, hogy az almások észbe kaptak és két fontos dologra jöttek rá. Az első, hogy összességében javítsanak a szoftverek minőségén, míg a másik, hogy az új iOS újdonságok akkor érkezzenek, amikorra megígérték.

Az utóbbi évek folyamán sajnos saját maga áldozatává vált az Apple, ugyanis belső köreikben elvárás volt, hogy megannyi újdonságot mutassanak be, amivel úgymond eladhatják az aktuális szoftvereiket. Sajnos ezzel az volt a baj, hogy több újdonság nem megfelelően működött, ami felhasználói elégedetlenséghez vezetett. Kevés időt fordítottak az úgynevezett motorháztető alatti javításokra, így a jelenleg rendelkezésre álló infók alapján ez lesz az Apple egyik fő iránya, hogy nagyobb hangsúlyt fektessenek rá.

iOS-12-On-iPhone-X

Egy meg nem nevezett forrás elárulta, hogy az Apple nem várta meg, míg a programozóik tökéletesre fejlesztik a szoftvereiket. Ennek köszönhetően olyan rendszereket és eszközöket biztosítottak a fejlesztők számára, amit ők sem tudtak százszázalékosan kihasználni, melynek eredménye egy lassabb és kevésbé megbízhatóbb rendszer lett. Lényegében az Apple nagyon alábecsülte a dolgokat, így saját maga áldozatává vált.

A korábbi beszámolóból egyébként kiderült, hogy az Apple teljesen újratervezi a megjelenését az iOS főképernyőjének, azonban a mostani infók arra engednek következtetni, hogy erre leghamarabb csak a következő év folyamán kerül sor az idei helyett.

Mindenesetre mi azt mondjuk, hogy ha tényleg észbe kaptak a kaliforniaiak, akkor számunkra az lesz a legjobb. Inkább pakoljanak kevesebb újdonságot egy-egy új főrendszerbe, de cserébe legyen olyan az iOS, mint korábban volt: megbízható és gyors, hiszen anno pont emiatt volt igazán népszerű és kiemelkedő az almások rendszere.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

6 hozzászólás

 1. g - 2018.02.13. 20:33

  Reméljük így lesz és nem csak xar marketing duma, mert most az android már stabilabb és jobbá használható oprendszer.

 2. Sagara - 2018.02.14. 08:22

  Így csinálták anno iOS 10-nel is. Az iOS 9 tele volt hibákkal ugyanúgy lassan terjedt, majd jött a 10 ami csak a stabilitásra ment rá. Ez a mostani lépés sem egy nagy meglepetés…

 3. Apples - 2018.02.14. 12:01

  Annyi pénzük van hogy annyi és olyan fejlesztot foglalkoztatnak amennyit csak akarnak. Kene menjen ez együtt is…

 4. Apples - 2018.02.14. 12:03

  Ill. Felhagyhatnanak az évenkénti verziókkal – a kutya se akarja mer ezt a bohóckodást a színpadon a beszélő kakival és a csodára varassal. Nyomják ki folyamatosan az új funkciókat ahogy most az MS teszi a Windows 10-el.

 5. Apples - 2018.02.14. 12:03

  Szerintem

 6. Krisztián - 2018.02.14. 12:20

  Akkor iOS 12 néven megkaphatjuk a befejezett iOS 11-et.:)

Szólj hozzá Te is!