A következő hónapban mutathatja be az új iPhone, iPad és MacBook modelljeit az Apple

HusztiD 2018.02.06. 11:56 iPad, iPhone, Kiemelt hírek, Mac, Pletykák 0 db 1 052

trio-iphone-ipad-mac-800x471

Legutoljára az Apple tavaly szeptember folyamán jelentette be a csúcskategóriás iPhone X-et és vele együtt a nyolcas modelleket. Ezek megjelenését követően december folyamán megkaptuk az új iMac Pro modelleket, most péntektől pedig a HomePod egyaránt elérhető lesz az első körös országokban.

Mondhatni már-már bevált stratégia az Apple-nél, hogy minden év tavaszán bemutatnak pár újabb terméket – vagy inkább mondhatjuk, hogy szimplán csak frissítik a meglévő felhozatalaikat. Két évvel ezelőtt például ott volt a teljesen új belépő, az iPhone SE, míg tavaly az olcsóbb 9,7 colos iPad-et mutatták be a Product(RED) iPhone 7-tel karöltve. A DigiTimes most új infóval szolgált, mely szerint a következő hónapban érkeznek az új termékek.

Sajnos a pletykaforrás nem szolgált érdemleges új információkkal, hiszen csak annyit osztottak meg, hogy márciusban érkezik az új generációs iPhone, iPad és MacBook. Hogy az új generációs kifejezést pontosan mire értik, az nem tudott. Az Apple nem most fogja az idei évi csúcsmodelljeit bemutatni, viszont a legvalószínűbb az, hogy most dobják piacra az iPhone SE 2-t, ami várhatóan elég combos ráncfelvarráson esik át.

00

iPad fronton feltehetően kisebb frissítésre számíthatunk. Egy korábbi pletyka szerint az iPad Pro modelleket nem most, hanem ősszel mutatják be az almások, így ebből kifolyólag nem kizárt, hogy megint csak az alap, 9,7 colos modell frissül. Hogy a MacBook vonalnál mire számíthatunk, az már jobb kérdés. Korábban felröppentek szóbeszédek a MacBook Air utódjáról, de egyáltalán nem biztos, hogy ezt még most fogják bemutatni. Viszont esélyes, hogy a mezei MacBook és egyben a Pro modellek kisebb módosításokon esnek át.

Ti mit gondoltok? Szerintetek milyen új termékeket kaphatunk következő hónapban az Apple-től?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!