Ősszel érkeznek az új iPad Pro modellek

HusztiD 2018.01.30. 11:56 iPad, Kiemelt hírek, Mac, Pletykák 0 db 605

00

A Bloomberg egy nagyon érdekes új beszámolóval állt elő, melyben nem csak a 2018-as iPad Pro modellekre hivatkoztak, hanem arra is, hogy mi várható idén Mac fronton. Amennyiben igazak az oldal jelenlegi értesülései, akkor idén nem tavasszal, hanem ősszel frissíti a tablet-felhozatalát az Apple.

Ebből következik, hogy az Apple az iPad Pro családból teljesen kihagyhatja az A11-es processzort. Tudjuk nagyon jól, hogy a jelenleg piacon lévő modellekben az A10X található, így várható volt, hogy a következő frissítéskor az A11X-et kapják meg a tabletek. Az oldal értesülései szerint, mivel ősszel érkeznek az új modellek, ezért az almások teljesen kihagyják az A11-es szériát, így egyből egy A12X processzor kaphat benne helyet, vagyis az őszi iPhone modellekben lévő chipek egy felturbózott változatát.

Másik fontos hír, amit még leközölt a Bloomberg, hogy idén három olyan Mac lesz, melyben bemutatkoznak az Apple új, T szériás segédprocesszorai. A T1-es chip elsőnek a 2016-os MacBook Próban kapott helyet, ami a Touch Bar és a Touch ID vezérléséért volt felelős. A nem olyan rég megjelent iMac Próban már a T2-es chipek is bemutatkoztak, ami sokkal fejlettebb volt, hiszen itt már sokkal több mindent vezényelt a segédprocesszor a FaceTime kamerától át az SSD kezeléséig.

Pontosan ugyan nem tudni, hogy mely modelleknél mutatja be az Apple következőnek az eggyel újabb generációs segédprocesszorokat. Nem kizárt, hogy az új MacBook Pro frissítés által megjelennek az új generációs chipek, de ugyanakkor az se feledjük, hogy idén lesz esedékes egy Mac Pro frissítés egyaránt, így többek között az sem kizárt, hogy az almások legerősebb gépe egyaránt megkapja az új kiegészítő-chipet.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!