Hamarosan macOS-en is futtathatóak lesznek az iOS-es alkalmazások

HusztiD 2018.02.01. 15:55 iOS, iPad, macOS 1 db 392

ios-app-store-mac-app-store-800x443

Anno Steve Jobs idejében ígéretet kaptunk arra, hogy az Apple sosem fogja összeolvasztani az iOS és macOS (avagy korábban OS X) operációs rendszereket, mert egyszerűen nem működnének megfelelően. Az utóbbi hónapokban mégis egyre többet olvashatunk erről a témáról, s úgy tűnik, hogy hamarosan bekövetkezik a migrálás.

A legújabb beszámolók szerint az idei év folyamán megérkeznek az első olyan iPad alkalmazások, melyek képesek lesznek macOS alatt is futni. Elviekben az almások jelenleg a teljesítmény és biztonsági javításokon dolgoznak leginkább ezzel kapcsolatosan, s ha minden jól megy, akkor a 2018-as tervükben ott szerepel az iPad appok macOS alatt való futtatása.

Érdemes lesz kivárni, de reméljük, hogy az Apple nem fog abba a hibába beleesni, mint az iOS 11 kapcsán. Ha nem fordítanak rá kellő figyelmet, akkor könnyen lehet, hogy az új funkció csupán egy nagy bughalmaz lesz, melyet még a hátunk közepére sem fogunk kívánni. Mindenesetre hamarosan meglátjuk, hogy mit hoz ki mindebből a kaliforniai vállalat.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Apples - 2018.02.01. 18:53

    A macos store sikertelenségét ezzel remekül lehetne orvosolni

Szólj hozzá Te is!