Újabb a filmiparban jártas személlyel erősíti filmes csapatát az Apple

HusztiD 2017.12.27. 13:55 Apple, Egyéb 0 db 131

apple-tv-4k-movies1

Egy ideje nyílt titokként kezelt, hogy az Apple hamarosan beszáll az olyan szolgáltatók közé, mint a Netflix és Hulu, ugyanis számos pletyka volt arról, hogy saját sorozatot készítenek. Persze erre láthattunk már különféle próbálkozásokat a CarPool Karaoke és a Planet of the Apps képében, de nem olyan rég felmerült, hogy Trónok Harca kaliberű sorozattal állhatnak elő az almások.

A Deadline beszámolója szerint a kaliforniai vállalatnak legutóbb Ronald D. Moore-t sikerült megfűznie, aki korábban az Outlander sorozat showruner-e volt, valamint egyaránt dolgozott a Battlestar Galcticán és a Star Trek filmeken. Konkrétat egyelőre nem tudni, csupán annyit, hogy Ronald lehet az egyelőre meg nem nevezett projekt egyik showrunner-e. Apropó, elviekben egy űr-dráma sorozat várhatunk az Apple-től a pletykák szerint.

Sajnos arról sincsenek infók, hogy pontosan mikor lesz ebből valami, de a korábbi pletykák 2019-re várják az első komolyabb, origial sorozatot az Apple-től. Meglátjuk mi sül ki mindebből.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!