Alig hogy beismerte az akkumulátor problémát az Apple, már perlik is őket

HusztiD 2017.12.27. 16:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 1 db 1 133

iphone-7

Az elmúlt napok folyamán nagy port kavart az eset, hogy az Apple hivatalosan elismerte, hogy bizony nagy bajok vannak a régebbi modellekkel. Mint ekkor kiderült, ahogy korosodnak a telefonok, a bennük lévő akkumulátorok úgy vesztenek kapacitásukból, ami által idővel egyre lassabbá és lassabbá válnak.

Természetesen nagy szelet csapott az Apple bejelentése, s több felhasználóból is elégedetlenséget váltott ki. Mint várható volt, nem egy olyan eset történt, hogy emiatt beperelték a kaliforniai vállalatot. A legelső példa Los Angeles-ben történt, ahol Stefan Bodganovich vitte bíróságra az ügyet, hiszen szerinte sokat ártottak az almások.

Természetesen Stefan egyből meglátta a lehetőséget, így nem csak a maga, hanem mások nevében is kártérítést kér. Ő leginkább az iPhone 7 miatt perelt, ugyanis mint a múltkori bejelentésből tudjuk, az iOS 11.2-be egy olyan funkciót csempészett az Apple, ami megpróbálja úgymond kiküszöbölni az aksi problémákat azzal, hogy nem indítja újra a telefont, ha rosszalkodik az aksi, mint ahogy korábban több modellnél.

iphone-6-battery-2

A sérett fél továbbá azt is fájlalja, hogy az Apple ezen lépése miatt a telefonok jelentősen vesztenek az értékükből, ami ismételten a felhasználókon csattan, hiszen olcsóbban tudják eladni használt készülékeiket. Arról pedig már nem is beszélünk, hogy összesítettben a készülék teljesítménye szintén lassabb a szóban forgó hibának köszönhetően.

Hogy mi lesz ennek, valamint a többi per vége, amit benyújtottak a kaliforniaiak ellen, az nem tudott, de mi nagyon kíváncsian várjuk, hogy hogyan másznak ki ebből a slamasztikából.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Antimilan - 2017.12.28. 21:58

    Nagyon helyes.
    A válasz, amit adtak, egy faszság!!!
    Átbaszás!

Szólj hozzá Te is!