iPhone X támogatással frissült az iHungary alkalmazása

HusztiD 2017.12.27. 10:55 App Store, Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek, Programok 2 hozzászólás 422

ihungaryiphonex

Reméljük mindenkinek sikerült kipihennie magát karácsonykor, s mindenki azt kapta a fa alatt, amit szeretett volna. Nálunk sem teltek másképp az elmúlt napok, azonban a mi karácsonyfánk is rejt egy ajándékot maga alatt: iPhone X támogatással frissült az iHungary app. Örömmel jelentjük számotokra, hogy ezentúl nem csak a korábbi iPhone tulajok élvezhetik teljes pompájában az iHungary alkalmazást, hanem azon olvasóink egyaránt, akik iPhone X készülékkel rendelkeznek.

Azzal, hogy az Apple bemutatta az iPhone X-et, a fejlesztők számára alkalmazkodni kellett, hogy az új csúcskészüléken is látványos legyen az alkalmazásuk. Mint tudjuk, emiatt a legnagyobb kihívást az előlapi kamerakivágás, valamint a lekerekített szélek jelentik, hiszen a csúcsmodell esetében a felhasználó nem egy adott téglalapot lát, mint korábban, hanem egy lekerekített és egyben kivágott képi világot az új kialakításnak köszönhetően.

Jó hír, hogy immáron az iHungary alkalmazás megkapta az iPhone X támogatást, így mostantól a korábbi, valamint az új csúcskészülékkel rendelkező olvasóink egyaránt teljes képernyős módban élvezhetik az alkalmazást.

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Nálatok mi a helyzet, kinek mi volt a fa alatt?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Muga - 2017.12.27. 23:23

    Köszönjük!

  2. Gabor - 2017.12.30. 10:00

    Koszonjuk!

Szólj hozzá Te is!