Kevésbé bírja a strapát az iPhone X, mint az iPhone 8?

HusztiD 2017.12.06. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 1 db 893

iphone-8-iphone-8-plus-iphone-x-image-001

A Consumer Reports-ról biztosan hallottatok, hiszen amint megjelenik egy gyártó valamilyen új terméke, ők az egyik elsők, kik alapos teszteknek vetik alá. Nincs ez másképp az iPhone X esetében sem, hiszen a tegnapi nap folyamán új videót raktak fel YouTube csatornájukra, melyből kiderült, hogy tesztjeik alapján mennyire bírják a strapát az új telefonok.

Sajnos egyetlen egy ponton gyengébb az új csúcsmodell, mint a nyolcas széria, s ez pedig az ejtés. A Consumer Reports csapatának van egy külön esést szimuláló gépe, melyben alaposan megkínozzák az aktuális tesztalanyokat. Az első ötven ejtésnél még viszonylag tűrhető volt az iPhone X teljesítménye, azonban száz után már teljesen bepókhálósodott a hátlapja, de volt olyan, melynek ezt követően a kijelzővel volt problémája. Ezzel szemben az iPhone 8 modellek jobban bírták a strapát, ott kevésbé látványos károk születtek.

A többi tesztben pedig hozta az Apple a várhatót. Korábban, az iPhone X megjelenésekor számos vizes és egyéb strapa tesztet láthattunk, de úgy tűnik, hogy a Consumer Reports megmérettetéseit szintén állta. A szakértők alaposan letesztelték a telefonok üzemidejét. Az iPhone X összesen 19,5 órát bírt a folyamatos nyomogatással, míg a nyolcas testvére fél órával hamarabb feladta. Az iPhone 8 Plus egyébként 21 óránál állt meg, szóval kisebb különbségekről beszélhetünk az üzemidőket illetően. A szimulálásnál egyébként mindent próbáltak amit lehetett, így a telefonon lévő Apple Maps-től kezdve a fényképezésig több dolgot szimuláltak.

Végül a kameráról is esett egy-két szó, ahol a Consumer Reports elmondta, hogy szerintük az iPhone X rendelkezik a legjobb kamerával, míg a második legjobbal az iPhone 8 – mindezt annak ellenére, hogy az csak egy szenzort kapott. Külön kiemelték az iPhone X-ben lévő mindkét szenzor optikai képstabilizációját, mely igen hasznos tud lenni.

Igazából elmondható, hogy mind az iPhone X és a 8-as modellek nagyon jól szerepeltek. Aki pedig az új telefonok egyikén gondolkodik, annak érdemes eldöntenie, hogy kell-e számára az iPhone X által nyújtott pár extra funkció. Igazából bármelyiket is választjuk, egyikkel sem járunk rosszul, hiszen pár extra kivételével az Apple az iPhone 8 modellek sem hanyagolta el, beszéljünk akár a telefonok teljesítményeiről, vagy a kameráiról.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. sneeblejack - 2017.12.06. 14:03

    Én is lecseréltem az iphone6s mobilomat 8-as modellre. Kicsit hezitáltam hogy X vagy 8-as legyen? Az utóbbi mellett döntöttem,és nem bántam meg ! -:)

Szólj hozzá Te is!