Megtévesztő stratégiája miatt nyert csatát az Apple a Xiaomi ellen

HusztiD 2017.12.06. 15:55 Apple, Egyéb, iPad 1 db 687

mi-pad

Talán senkinek sem kell bemutatni a kínai Xiaomi-t, hiszen valószínűleg mindannyian ismerjük őket, kik arról váltak híressé, hogy teljesen lemásolták az Apple-t, kezdve az iOS-féle Androidos felülettől a termékeiken át a marketing kampányokig. Úgy tűnik, hogy az Apple számára mindez kedvező volt, hiszen legutóbb pont emiatt sikerült egy újabb csatát megnyerniük.

Mikor a kínai rivális kiadta a Mi Pad tabletet, akkor természetesen az Apple egyből felfigyelt a lehetőségre, hiszen a gyártó még 2014 folyamán próbálta meg a ‘Mi Pad’ kifejezést levédetni az EU-ban. Az Apple egyből szembe ment velük az EU szellemi tulajdonjogi hivatalánál, azonban három év után még csak most érkezett meg másod fokon a döntés az elutasításról.

Az ítélet szerint a Xiaomi által beregisztrálni kívánt ‘Mi Pad’ könnyen összetéveszthető az ‘iPad’ kifejezéssel, így természetesen nem engedik számukra levédjegyeztetni a kifejezést. Természetesen egy csak egy aprócska csata volt a két rivális között, de a jó hír, hogy az Apple-nek sikerült kiállnia magáért, s ezúttal nem hagyták, hogy olyan könnyen lemásolják őket.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Apples - 2017.12.06. 18:00

    Meg a meg az ami a legkevésbé megtévesztő :)

Szólj hozzá Te is!