Hasznos videókkal indult útjára az Apple Support YouTube oldala

HusztiD 2017.11.29. 13:55 Apple, Videók 0 db 376

apple-support-youtube-iphone-x

Anno 2016 elején indult el az Apple Support hivatalos Twitter csatornája, azonban a vállalat nem olyan régen bejelentette, hogy immáron hivatalosan útnak indították a support csapatuk YouTube csatornáját. Míg a Twitter oldalon különféle kérdésekkel bombázhatjuk meg az almásokat, addig a YouTube csatorna sokkal inkább a ‘hogyan csináld’ tippvideókra szakosodott.

A csatorna a tegnapi nap folyamán indult útjára, jelenleg pedig még csak 10 videót találhatunk meg rajta. A jövőben természetesen több is elérhető lesz, így érdemes lesz feliratkozni az Apple Support csatornájára. A jelenleg feltöltött videókban egyébként egyszerűen bemutatják, hogy hogyan érhetünk el egy-egy funkciót az iOS 11 alatt. Például remekül reprezentálják, hogy hogyan csatolhatunk email-jeinkhez egy-egy fájlt, vagy akár azt is megtudhatjuk, hogy hogyan némíthatjuk le, avagy léphetünk ki egy csoportos beszélgetésből.

Természetesen alap tippek ezek, de nem árt tisztában lenni velük, hiszen olykor jól jönnek. Ha pedig bármilyen kérdésetek akadna, akkor nyugodtan keressétek az Apple Supportot bármelyik csatornán, hiszen készségesen állnak rendelkezéseitekre.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!