Már-már teljesen elkészült az Apple Park

HusztiD 2017.11.22. 11:56 Apple, Videók 0 db 211

apple-park-november-2

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple Park munkálatai lassan végső fázishoz érnek. Az almások eleve itt, a Steve Jobs előadóteremben tartották meg a szeptemberi iPhone eventet, valamint november 17-től a látogatói központ is hivatalosan megnyitott. Ennek kapcsán a jól ismert Matthew Roberts ismételten ellátogatott az új főhadiszállásra, hogy drónjával lencsevégre kapja a változásokat.

Ahogyan láthatjuk, a látogatói központ szűk egy hete nyitott meg, melyet a rajongók azóta nagy előszeretettel látogatnak. Ez lényegében egy Apple Store, ahol nem csak a vállalat termékeit, de különféle kiegészítőket és relikviákat is vásárolhatnak. Ezen felül ami külön feltűnik, hogy egyre zöldebb maga a környezet, valamint a főépület belső körén belül feltöltötték a kis tavat, amivel egy sokkal kellemesebb hangulat tükröződik vissza. Látható, hogy már nincs olyan sok hátra, így feltehetően a következő év elején teljesen elkészülnek a külső munkálattal az almások, így onnantól kezdve teljes pompájában lesz megcsodálható az Apple Park.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amelybe az idei év végéig már teljesen beköltöznek az almások. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!