Mi az a számítógép?

HusztiD 2017.11.17. 12:40 iOS, iPad, Videók 1 db 350

screen-shot-2017-11-16-at-5-16-38-pm

Az utóbbi hónapok folyamán az iPhone X láz teljesen elnyomta az iPad Prót, de nem olyan rég új videót adott ki az Apple, melyből látszik, hogy a tablet felhasználóiról sem feledkeztek meg. A legújabb egyperces reklámban láthatjuk, hogy mennyi mindenre használhatjuk szeretett tabletünket.

Az iOS 11-nek köszönhetően jelentősen fejlődött a felhasználói élmény, ugyanis a dokkolónak és az új multitasking funkcióknak köszönhetően néha azt érezhetjük, hogy egy számítógéppel is felér az iPad Pro. Mellé természetesen beszerezhetjük a hivatalos billentyűzetet és Apple Pencil-t, amivel tovább bővíthetjük a lehetőségeinket és kreativitásunkat egyaránt. A mostani reklámban az almások röviden bemutatják, hogy mennyi mindenre használható az új tablet és szoftver párosa, valamint azt, hogy mostantól már számítógépekre sincs szükségük az átlagfelhasználóknak, annyira sokoldalú az iPad.

Számotokra hogy tetszett az Apple új reklámja?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Péter - 2017.11.17. 15:31

    A valóságot visszaadja, én billentyűzet és toll nélkül használom, de amióta megvettem a laptopomat nem használtam. Nem bántam meg.

Szólj hozzá Te is!