Jelentősen csökkent az iPhone X szállítási határideje

HusztiD 2017.11.17. 14:55 iPhone 3 hozzászólás 508

iphone-x1

Amikor az Apple piacra dob egy-egy új iPhone-t, akkor bevált szokás, hogy sokaknak hosszú heteket kell rá várniuk. Ugyanez volt tavaly az iPhone 7 Plus modellek esetében, hiszen a kozmoszfekete kivitelre volt, kinek több, mint 5-6 hetet kellett várniuk. Ugyanez volt a helyzet az iPhone X-szel, azonban mostantól egyre inkább javulnak a határidők.

Ha megnézzük az Apple oldalát, akkor láthatjuk, hogy hazánkban, s mellette EU és USA szerte csökkent a szállítási határidő. Egészen pontosan 2-3 hetes kiszállítást ígérnek az almások, így a jó hír, hogy aki még csak most rendelne elő, annak nem kell hónapokat várnia az új telefonra. Hivatalos infók ugyan nincsenek, hogy minek köszönhető ez a javulás. Feltehetően továbbra is nagy érdeklődés mutatkozik a csúcskészülék iránt, csupán az Apple partnereinek sikerült összekapniuk magukat, s valamelyest felgyorsítaniuk a folyamataikat.

Nálatok mi a helyzet? Van olyan köztetek, aki már előrendelt az iPhone X-re, de még mindig nem kapta meg?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Grrrgo79 - 2017.11.17. 17:10

  Ja, itt tolongunk mint az ötezren :)
  Ja, bocsi én egy Samsung J5-el tolom!
  Valószínű nagy baj van velem, mert akkor akarok venni új telót amikor nekem tetszik és annyiért akarok venni aminyit hajlandó vagyok költeni rá! Amikor összetört az előző telóm, akkor gondolkodtam iphone-on, de 100 alatt használtat sem tudtam volna venni. Tényleg baj van velem, mert nem hat rám az Apple PR bullshit! (De az ipad-jeimet még szeretem. Aztán lehet hogy 1x ott is Samura váltok) De lehet hogy az a bajom, hogy nem vagyok Bp-i menő srác akinek mindig a legújabb kell!

 2. Zoli - 2017.11.17. 17:43

  Talán fontosabb lenne azon spekulálni, hogy a szolgáltatóknál, pl anglia, azonnal van, és mint tudjuk nem kell kifizetni a teljes összeget. Ezekből a vásárlókból van a legtöbb, nem pedig a kétségbeesett apple store vásárlókból!

 3. Superlativus - 2017.11.19. 10:18

  Percekkel a rendelés startja után leadtam a rendelést neten az Apple-nél. Öt hét: beletörődtem. Az árát jó hete leemelték a számláról. Aztán semmi. Pénteken egyéb ügybeb hívtam a tel szolgáltatómat. Csak úgy mellékesen rákérdeztem a X-re: azonnal küldik, készletről! Szégyellje magát az Apple!

Szólj hozzá Te is!