Az internet népe megőrül az Animoji-kért

HusztiD 2017.11.13. 12:55 Egyéb, iPhone, Videók 0 db 412

screen-shot-2017-11-06-at-10-40-59-am

Anno két hónapja, amikor az Apple bemutatta az iPhone X-et, akkor röviden szó esett az egyik új funkcióról, az Animoji-ról, amely eléggé vegyes érzelmeket váltott ki a felhasználókból. Mint tudjuk, az új csúcsmodell előlapi kameráját igencsak eltalálta az Apple, s ezt leginkább az Animoji-val tudták prezentálni, hiszen a TrueDepth kamerarendszer képes 50 különböző arcmimikát leolvasni.

Sokan kétesen fogadták az almások bejelentését, hiszen egyszerűen vállat emeltek az Animoji bemutatóján. Azonban mióta megjelent az iPhone X, azóta úgy tűnik, hogy egyre jobban szórakoznak általa a felhasználók. Akadt olyan, aki ismertebb filmjelenetekhez készített Animoji-t, de leginkább azok vannak többségben, akik valamilyen híres zenét próbálnak meg az új animált barátaink által elénekelni. Aki még nem látta volna az alábbi videókat, annak feltétlenül érdemes bepótolnia!

Feltehetően a jövőben több ehhez hasonló kreatív videót kaphatunk az internet népétől.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!