Coldgate, alias az iPhone X sem rajtolt problémamentesen?

HusztiD 2017.11.13. 10:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 471

Screen-Shot-2560-11-07-at-10.45.52-PM

Már-már megszokhattuk, hogy az internet azonnal felfigyel mindenféle apró hibára. Az Apple esetében ez különösen igaz, ugyanis amikor megjelenik egy új telefon, akkor azzal együtt érkeznek a hírek a hibáiról. Valamikor ez talán még az iPhone 4 érában indult, ahol az antennagate volt a felkapott topik, de akár megemlíthetjük az iPhone 6 bendgate, vagy a 6s chipgate hibáit.

Úgy tűnik, hogy az új csúcsmodell, az iPhone X sem marad ki az ehhez hasonló hibákból. Néhány felhasználói visszajelzés alapján hidegebb időben nem reagál az iPhone X kijelzője. A hibajelenségről eddig kevesen adtak visszajelzést, valamint a jelenlegi infók alapján csupán pár másodpercig nem reagál, utána ugyanúgy használható tovább, mintha mi sem történt volna.

Jelenleg nem tudni, hogy mi áll a háttérben, de az Apple egy rövidebb közleményt adott ki ennek apropóján. Tudnak a hibáról, valamint megjegyezték, hogy az iPhone X a korábbi telefonjaikhoz hasonlóan 0 és 35 fok közötti hőmérsékleten üzemel rendeltetésszerűen. Ha ezen kívül esik a hőmérséklet, akkor nyilván nem fog megfelelően működni. Mindenesetre az almások megígérték, hogy hamarosan kiadnak egy új szoftverfrissítést, amivel orvosolják a problémát.

Mint mindent számítástechnikai terméknek, így az iPhone X-nek szintén megvannak a maga korlátai, tehát ezt is érdemes a már fentebb említett hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően használni, különben nem feltétlenül fog megfelelően üzemelni. Egyébként nagyon kíváncsian várjuk, hogy tényleg megoldást hoz-e az új szoftverfrissítés, hiszen az sem kizárt, hogy jelenleg valamilyen apró bug okozza mindezt az iOS 11 alatt.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!