Megjelent az iOS 11.2, macOS 10.13.2, watchOS 4.2 és tvOS 11.2 második bétája

HusztiD 2017.11.07. 08:55 iOS, macOS, tvOS, watchOS 2 hozzászólás 462

ios-11

Az Apple gőzerőkkel dolgozik a következő szoftverfrissítéseken, ugyanis tegnap este folyamán kiadták az iOS 11.2, macOS 10.13.2, watchOS 4.2 és tvOS 11.2 operációs rendszerek második béta verzióit. Az első kiadásokat még előző hét elején tették elérhetővé a fejlesztők számára, melyet napok múlva már a publikus béta programban résztvevők is használhattak.

Ahogyan lenni szokott, az új rendszerek egyelőre apróbb újításokat és hibajavításokat hoztak az előző rendszerekhez képest. Mivel az almások még csupán az elmúlt napok folyamán adták ki az ezt megelőző, a végfelhasználóknak szánt szoftvereket, ezért a mostaniakra valószínűleg még sokat kell várnunk. Bár ha minden jól megy, akkor az sem kizárt, hogy még idén kiadják a publikum számára az új rendszereket, de erre egyelőre ne vegyünk mérget.

Az új rendszerek egyelőre a fejlesztők számára érhetőek el, de feltehetően pár óra múlva már a béta teszt programban résztvevők egyaránt telepíthetnek.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

 1. Jozsef - 2017.11.07. 17:31

  :)

 2. Antimilan - 2017.11.08. 11:24

  Béta? Tök jó. A 11 telepítése óta viber üzenetet sem küldeni, sem fogadni nem tudok, ha 4G kapcsolaton vagyok. Minden egyéb működik
  Ja, ma reggeltől már wifin sem megy a viber.
  Elhiszem, hogy ez kétélű, hisz a viber is hibázhat, de ha ennyi hiba van már az ios-ben, amit heti szintn foltozni kell, akkor ne várjunk rendesen fejlesztett appokat sem
  Mindemellet vibertől fügetlenül rengeteg bug, elakadás, percekre lefagyás, akadozó ios saját alkalmazásainak funkcióiban… Hosszasan sorolhatnám.
  I7 128gb, amin 70gb tiszta hely van. Amióta ios11, azóta egyre szarabb és tényleg élvezhetetlen ez az egész!

Szólj hozzá Te is!