Mégis jól pörögnek az iPhone 8 eladásai?

HusztiD 2017.10.16. 09:55 Egyéb, iPhone 1 db 222

landscape-1505243398-new-iphone-8-promo

A hétvége folyamán a Foxconn megejtette aktuális pénzügyi konferenciáját, melyből megtudhattuk, hogy hogyan teljesítettek. A vállalat összesen 14,83 milliárd dollár bevételre tett szert, szeptember folyamán pedig 42,4 százalékkal teljesítették túl magukat az augusztusi hónaphoz képest, azonban a tavalyi év ugyanezen időszakához viszonyítva 3,7 százalékos visszaesésről számoltak be.

Mit jelent mindez? Ugyan pontos iPhone eladásokat nem tudunk meg, de megszokhattuk korábban, hogy ahogyan beszámol teljesítéséről az Apple bármelyik partnere, a hozzáértők abból tudnak kalkulálni. A jelenlegi adatokból úgy tűnik, hogy az Apple ugyan nem döntötte meg az iPhone 7 eladásai adatait, azonban nagyon minimálisan maradhattak el tőle. Ergo mondhatjuk, hogy a várthoz képest jól teljesítenek az új modellek. Ez pedig nem elhanyagolandó tényező, ugyanis tartsuk észben, hogy az iPhone X árnyékában sokkal nehezebb dolguk van a nyolcas telefonoknak, hiszen idén már nem a 4,7 és 5,5 colos készülék jelenti az abszolút csúcskategóriát.

Ne feledjük, az almások hivatalosan november másodikán ejtik meg a 2017 Q4-es pénzügyi konferenciájukat. Ekkor derül ki, hogy pontosan hány iPhone-t adtak el, valamint nem árt észben tartani, hogy az ezt követő naptól érkezik az iPhone X, ami újabb rekordokat állíthat fel – persze ezt csupán akkor, ha az Apple és partnerei tartani tudják az ütemet, amit a piac diktál.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2017.10.19. 00:31

    Az apple részvényei mindig is szárnyalni fognak, ha nem, akkor az egy pillanatnyi megingás lesz csak. Nem kell senkinek se kétségbe esnie. Az apple élt él és élni is fog mindörökké. Akár szeretjük akár nem.

Szólj hozzá Te is!