Új AirPlay hangszórókat mutatott be a Marshall

HusztiD 2017.09.05. 13:55 Egyéb 0 db 176

marshall_big_stage-copy_highres-2

A Marshall nevével bizonyára sokan találkoztatok, hiszen az ismertebb zenekarok gitárosai általában ezen erősítőkkel és ládákkal állnak ki fellépni. Ezúttal kicsit másabb területre evezett a gyártó, ugyanis három új AirPlay hangszórót mutatott be, amelyek tipikus Marshall küllemet kaptak, de ezúttal nem a gitárosokat célozták meg.

Összesen három modell lesz, különbségek pedig méretben és teljesítményben jelentkeznek. Az első a belépőszintű 350 dolláros Acton lesz, amit úgy terveztek, hogy egy kisebb polcra is beférjen. Hangterjedelemben képes lesz betölteni egy nagyobb szobát. Az ezt követő hangszóró a Stanmore, ami már 450 dodóba fog fájni. Kicsivel nagyobb lesz, az ígéretek szerint pedig valamivel jobb hangzásvilágot hoz a nappalikba. Végül ott van a 600 dolláros Woburn, ami már sokkal inkább hasonlít egy gitár ládához. Ebben két darab 5,25 colos hangszóró kap helyet, összesen pedig 110 wattos lesz.

A termékek Amerikában már előrendelhetőek, hivatalos megjelenés pedig szeptember 21-én lesz. Sajnos magyar árakról egyelőre nem tudni, de feltehetően hamarosan nálunk is kaphatóak lesznek az új hangszórók. Aki eddig egy remek AirPlay hangszóróra várt, annak érdemes lesz megvárnia az első teszteket és beszámolókat, hiszen a Marshall már többször bizonyított a zenei világban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!