Képeken a négy hangszórós iPhone 7 hátlapja

HusztiD 2016.05.23. 09:50 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 11 hozzászólás 975

iphone-7-four-speakers2

Az eddigi pletykáktól részben eltérő iPhone 7 hátlap szivárgott ki, melyet a már jól ismert francia NowhereElse oldal közölt le. Elvileg egy olasz tokgyártónak sikerült hozzájutnia az ősszel megjelenő iPhone hátlapjához annak érdekében, hogy a rajtra el tudják készíteni különféle tokokat az új telefonhoz.

Mint az eddigi szivárgásokat, ezt sem igazolja semmi sem, hogy eredeti lenne. Viszont ha eltekintünk attól, hogy valós-e, akkor némi említésre méltó változásokat vehetünk észre. Az egyik ilyen változás a hangszórókat illeti, ugyanis az iPad Pro modelljeihez hasonlóan itt is feltűnt a négy hangszórós rendszer. Hogy erre valóban szükség lesz-e vagy sem, azt majd csak szeptember folyamán fogjuk megtudni – már amennyiben tényleg egy ilyen modellt ad ki az Apple.

Ha alaposan megnézzük a képeket, akkor még két fontosabb változást vehetünk észre. Az egyik ilyen, hogy a korábbi szóbeszédeknek megfelelően eltűnt a jack csatlakozó a telefonról, így csupán egyetlen egy Lightning port kapott helyet. A másik érdemleges újdonság a kamerára terjed ki, ami szemmel láthatóan nagyobb, mint ami a jelenlegi iPhone 6s és 6s Plus modellekben van. Illetve érdemes még szót ejteni arról is, hogy a vaku ezúttal nem a kamera mellett helyezkedik, hanem alatta.

iphone-7-four-speakers

Hogy végül milyen lesz az iPhone 7, arról konkrétumokat egyelőre mit sem tudni. A mostani képek ismételten egy újabb verziót hoztak le, így hogy valójában milyen lesz, az még nem most fog kiderülni. Továbbá az is kérdéses, hogy a hátlap mellett lévő telefon miért van cenzúrázva, de sajnos erre a titokra nem derült fény.

Ha pedig érdekel, hogy mit várhatunk az iPhone 7 kapcsán, akkor érdemes a szombati cikkünket elolvasni, hiszen összeszedtük azokat a dolgokat, hogy mégis milyen lehet az Apple új csúcsmodellje.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

11 hozzászólás

 1. Patrik - 2016.05.23. 11:04

  Ha meg tudjak csinálni hogy a kamera felett ott legyen közvetlen egy hangszóró, (ahogy a képen) akkor miért ne :)

 2. Lkr - 2016.05.23. 11:18

  Ha tenyleg ennyi valtozas lesz csak a dizajnban, akkor nagyot csalodok az appleben es tuti, hogy nem valtok.

 3. Boki - 2016.05.23. 11:49

  A 4 hangszoro aztan rohadtul fontos dolog a telefonba. Egy tabletnél még megértem mert film nézésnél kifejezetten jó lehet… Telefonnal csak arra lesz jó, hogy szakadó esőben könnyebben fog beázni a kèszülék. ;)

 4. Lacika54 - 2016.05.23. 12:09

  T Boki!
  Mikor szoktál zuhogó esőben telefonálni? De ha igen hát akkor megérdemled…..egyébként szerintem sem kell egy TELEFONra 4 hangszóró.
  Az iPad-nál érthető de hát ugye az okos vásárlónak marhafontos a négy hangszóró az okostelcsire…….

 5. Alnus - 2016.05.23. 13:30

  Az eszetekbe se jut, hogy talán lobb lesz a hangzása a négy hangszóróval ?
  Lásd iPad pró nagyon jól a négy hangszóróval.
  Eszméletlen jól szól.

  • AAPL - 2016.05.23. 14:01

   Igen, iPad Pro-n, ami egy hatalmas gép hatalmas teljesítménnyel és nem egy telefon, az nem film/sorozatnézésre való. Bokival pedig egyetértek és nem muszáj a szakadó esőt felhozni példának, de valóban esélyesebb, hogy fentről kapsz egy jó adag vízet és nem alulról, nem hiaba ott a hangszóró helye eredetileg. Ha végre az Apple is beállna a vízálló telefonok gyártásának sorába, akkor felőlem oda tehetnék a telefonon a hangszórót ahova csak akarják. Én elhatároztam, hogy addig nem cserélek iPhone-t, míg nem gyártanak vízállót, nekem ez egy priorítás.

 6. Figyelős - 2016.05.23. 14:20

  Csak nekem tűnik fel?!
  Új szín?!
  És mintha vékonyabb is lenne.
  Juhuuuuu:D

 7. Sanyi - 2016.05.23. 14:52

  Mikor lessz lila hátlap? :)

 8. Apples - 2016.05.23. 18:00

  Eddig meg sztereot se voltak hajlandóak ra tenni most meg egyből 4? Nem hiszem hogy ez igaz lenne. Sokkal inkabb hiszek egy vízálló sztereo verzióban – bar amugy ez is lehet vízálló a 4 hangszórótol meg. Csak a vízállósag es a csíkok eltüntetése eleg lesz ahhoz, hogy ismét eladják az éves adagot.

 9. Bigyo - 2016.05.23. 22:53

  Erdekes, hogy a kivagott logot nem említi a cikk iroja. Lehet, hogy a lapeszokhoz hasonloan vilagitani fog? Na, az pl tök kiraly lenne. A felso hangszoro kialakitasa miatt lehet a vakunak mas a pozicioja. A retusalas a kepen, szerintem pont egy tok lehet, ami miatt kiderulne, hogy honnan szarmazik a kep. A lila szin meg csak atfujasa a probadarabnak, melynek oka szerintem ugyancsak az elobb emlitett lehet.

 10. Tamas - 2016.05.29. 15:49

  Ha eltünik a jack aljzat hova dugom a fülest?

Szólj hozzá Te is!