Mégis igény mutatkozik egy LTE képes Apple Watch-ra

HusztiD 2017.08.31. 13:55 Apple Watch 2 hozzászólás 448

apple-watch-call

A Statista új felmérése nagyon érdekes dolgokra mutatott rá a harmadik generációs Apple Watch piacra dobása előtt. Magában a felmérésben több, mint ötezer 18 évnél idősebb amerikai felhasználó vett részt. Az érdekesség viszont az, hogy ezen emberek csupán 9 százaléka rendelkezett valamilyen okosórával.

Természetesen a legnépszerűbb funkciója az okosóráknak az értesítések, hiszen sokan itt ellenőrzik, hogy nem maradtak-e le valamiről. Erre 54 százalékos válasz érkezett, míg második legnépszerűbb az aktivitás nyomon-követése 45 százalékkal. Harmadik helyen, 31 százalékkal a hírek voltak a legnépszerűbbek. Ami viszont eléggé meglepő, az a negyedik helyezés, hiszen a telefonhívásra a válaszadók 26 százaléka voksolt.

chartoftheday_10783_use_cases_for_smartwatches_n

Ez pedig egybevág az Apple Watch 3 érkezésével, hiszen az utóbbi időben kiderült, hogy beépített LTE chippel érkezik, amivel hívásokat fogadhatunk és kezdeményezhetünk okostelefon nélkül. Bár talán nem is gondoltuk volna, hogy ennyire népszerű az okosórák hívó funkciója, de úgy tűnik mégis. Jelenlegi Apple Watch modelleknél szintén lehet hívásokat kezdeményezni, azonban ehhez elengedhetetlen, hogy csatlakoztassuk egy iPhone-hoz.

Ti hogy vagytok ezzel? Számotokra mik egy okosóra top funkciói?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Maximus - 2017.09.03. 08:37

    Ezért van a mai napig Gear S1-em. Csak ebben van fizikai SIM foglalat.(ugye az e SIM nálunk nem játszik ezért tartok tőle,hogy a watch3- nal sem lesz ez érdekes nálunk ….. természetesen)

  2. Zoltan - 2017.09.18. 16:47

    Sziasztok!
    Én hasznosnak találom az lte chip-et, van az a szituáció, amikor nem vinnem magammal a telefonom, viszont szeretnek elérhető maradni.
    Van arról informaciotok, hogy nálunk itthon ez a funkció elérhető lesz-e vagy sem? Köszönöm

Szólj hozzá Te is!