Novemberben indul az iPhone 8 tömeggyártása

HusztiD 2017.07.18. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 5 hozzászólás 920

iphone-8-7-7plus-3

Év eleje óta érkeznek különféle pletykák arról, hogy milyen lesz az idei iPhone felhozatal. Ezek tömkelegéből tudhatjuk, hogy idén három modellt mutat be az Apple. Az egyik egy teljesen újragondolt, OLED kijelzővel szerelt iPhone 8 lesz, míg a másik kettő a 7 és 7 Plus méltó utódai, az úgynevezett ‘s’ széria. Ezúttal viszont az Economic Daily News számolt be érdekes, de némileg aggasztó hírekről.

Ha minden igaz, akkor már most augusztus elején megindul az iPhone 7s és 7s Plus tömeggyártása. Egyrészt ez egy nagyon jó hír, ugyanis eddig nem nagyon olvashattunk erről, a rossz viszont az, hogy kicsit megcsúszott vele az Apple, hiszen eddig minden év ugyanezen időszakán, de pár héttel korábban kezdődtek meg a gyártási folyamatok. A nagyon rossz hír sajnos az, hogy november körül kezdődik meg az iPhone 8 gyártási folyamata.

Amennyiben hitelesek a forrás értesülései, akkor a Foxconn gyártja le az OLED kijelzős telefonok szignifikáns részét. A Pegatron kapja a 4,7 colos iPhone 7s készülékek gyártását, ami mellett kis mennyiségben besegítenek a Foxconnak az iPhone 8-cal. Az 5,5 colos telefonokat nem utolsó sorban a harmadik partner, a Wistron fogja legyártani.

iPhone_OLED2

Ahogyan fentebb említettük a késést, úgy számolt be erről az Economic Daily News egyaránt. Ha minden igaz, akkor kicsit csúszni fognak a telefonok, de a legnagyobb hátrány az iPhone 8-at fogja érni, ugyanis a jelenlegi hírek alapján csak novemberben fog leghamarabb piacra kerülni – már ha minden jól megy. Elviekben továbbra is gyártási nehézségekkel küzd a vállalat, melyek között az új alaplap és a 3D Touch OLED komponensei okozzák a nehézséget.

Egyre közelebb kerülünk a szeptemberi bejelentéshez, úgy olvashatunk több (és remélhetően hitelesebb) pletykákat az új telefonokról. Természetesen a mostani infókat sem kell készpénznek venni, hiszen egyelőre semmi sem erősíti meg azokat. Végül ha késnek egy kicsit az új készülékek, az sem baj, csak ne kelljen rá újabb hónapokat várni, akárcsak előző évben az iPhone 7 Plus bizonyos modelljeire.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

 1. Zoli - 2017.07.18. 13:20

  Bocs, de nem èrtem ezeket a nehèzsègeket. Ha minden rendben, megindul a gyàrtàs, ha meg nem, akkor várnak vele.
  Vagy talán a futószalag mellett tanakodnak, hogy mit csináljanak!?

 2. Jovi - 2017.07.18. 13:41

  Nagyon remelem hogy a 8nem lesz Oled kijelzős. Vagy ha mar az lesz akkor legyen ugyan olyan szar a tobbi is

 3. Sagara - 2017.07.18. 13:52

  Jovi, a i8-as biztos OLED kijelzős lesz. Mi a baj vele?

 4. Jovi - 2017.07.19. 09:52

  Csak annyi hogy az Oled sokkal rosszabb. Ha meg reped, ha meg sérül az egesz képernyő tönkre mehet… Mig a (mostani) iPhoneoknak max lesz egy képernyő törés de továbbra is menni fog

 5. Sagara - 2017.07.20. 00:01

  Ezzel egyet értek, illetve a kijelző csere is horribilis összegbe fog majd kerülni. Viszont pont erre való az üveg vagy gél fóliák (Zagg).
  Aki nem tesz valamilyen védelmet a kijelzőre az meg is érdemli, hogy később szívjon vele.

Szólj hozzá Te is!