Ígéretes egészségügyi funkciókon dolgozik az Apple

HusztiD 2017.06.21. 09:55 Apple Watch, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 281

apple-health-nutrition

Nem titok, hogy az Apple mennyire elhivatott az egészség témakörben, ugyanis tovább kívánja bővíteni az iPhone és az Apple Watch egészségügyi szolgáltatásait. Ezúttal a CNBC számolt be, hogy újabb nagy dobásra készül a kaliforniai vállalat, hiszen egy úgynevezett multifunkciós bazárrá alakítaná a telefont, ami minden egészségügyi infót begyűjt rólunk.

A mostani beszámoló lényegében megerősítette a korábbi pletykákat, mely szerint az almásoknak a vállalaton belül van egy titkos kis csapatuk, akik az egészség témakörre szakosodtak. Ez a csapat szorosan együttműködik a fejlesztőkkel, kórházakkal, és egyéb iparági vállalatokkal, hogy minél több funkciót integrálhassanak az iOS készülékeikbe.

Elviekben a jövőben a felhasználók külön kiválaszthatják, hogy mely kórházakkal, specialistákkal és az egészséget nyomon követő alkalmazásaikkal osztják meg személyes adataikat. Ha minden igaz, az Apple potenciális akvizíciókat is szeretne, hogy tovább bővítsék saját szolgáltatásaikat. Olyan üzleteket szeretnének kötni, ami által jobbá tennék saját termékeik egészségügyi funkcionalitásaikat.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mi fog mindebből kisülni, de az biztos, hogy sok időbe telik, mire az almások folyamatosan bevezetik az új funkciókat. Viszont onnantól kezdve, ahogyan ezeket bevezették, jobban kiemelkednek majd konkurenseik közül, hiszen ha megnézzük, akkor nem minden rivális kínál olyan egészségügyi funkciókat/szolgáltatásokat, amit igazán ki tudnának használni az emberek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!